معایب کلاچ برقی - چرا نباید با نصب کلاچ اتوماتیک دیسک و صفحه و گیربکس خود را نابود کنید؟


خرابی دیسک و صفحه بخاطر درگیر بودن کلاچ هوشمند
خرابی دیسک و صفحه بخاطر درگیر بودن کلاچ هوشمند

نخستین تجربه کلاچ اتوماتیک در ایران به وارادت این محصول از آلمان توسط ایرانخودرو بر می گردد. پس از آن این محصول از سال 1385 و توسط شرکتهای ایران کلاچ و کامیاب در ایران ساخته شد.
مهمترین مساله در کلاچگیر اتوماتیک سرعت و قدرت موتور کشنده است. به این معنی که :
1-کلاچگیر اتوماتیک برای عملکرد مطلوب باید 80 کیلوگرم قدرت از سر دو شاخه کلاچ داشته باشد.
2-عملگر کلاچگیر اتوماتیک باید بتواند دو شاخه کلاچ را حداقل 25 میلیمتر جابجا کند و برای اینکه دیسک و صفحه درگیر نباشد حداقل 27 میلیمتر در مجموع (2 میلیمتر لقی ) کورس لازم دارد.
3-عملکرد کشش کلاچ بوسیله عملگر کلاچگیر اتوماتیک نباید بیش از 0.5 ثانیه طول بکشد؛ در غیر اینصورت امکان رانندگی مطلوب را از راننده سلب می کند.
اگر سه شرط فوق را جمع بزنیم معنی آن این است که حداقل قدرت موتور کشنده باید 50 وات باشد. مرجع این اطلاعات از استانداردهای بین المللی گیربکس و کلاچ و گرد آوری توسط آقای مهندس فرشید امیری از نخبگان برجسته کشور در حوزه خودرو می باشد. ایشان را به حق می توان پدر کلاچ برقی ایران نامید. تقریبا تمامی پیشرفتهای کلاچگیر اتوماتیک در ایران نخستین بار توسط شخص ایشان و یا تیمهای تحت هدایت ایشان بدست آمده است. همچنین برخی از مدیران شرکتهای مطرح آپشن کشور در زمینه کروز کنتلر و کلاچگیر اتوماتیک از شاگردان و درس آموختگان ایشان هستند.
همینجا مناسب است یادی کنیم از یکی از نوابغ دیگر این عرصه جناب آقای مهندس علیرضا پورگمرکی که در سالهای دور خدمات ارزنده ای در حوزه کلاچگیر اتوماتیک ارائه نمودند.

معایب کلاچ برقی و چرا نباید کلاچ اتوماتیک بخریم؟

متاسفانه در کشور ما چند سازنده کلاچگیر اتوماتیک وجود دارد که بعضی از آنها به دلیل عدم دسترسی به موتور پرقدرت، از موتور برف پاک کن پیکان طرح ولئو کپی تکنولوژی 40 سال قبل، با عناوین دروغین تحت لیسانس (اخذ لیسانس در شرایط تحریم!!!!!) استفاده می کنند. قدرت این موتورها 25 وات و نصف قدرت لازم است. در واقع ریشه بخش مهمی از معایب کلاچ برقی و پشیمانی درصد قابل توجهی از استفاده کنندگان کلاچ اتوماتیک به این موتور کشنده و البته راههای جبران ناتوانی آن بر می گردد؛ و اما چطور این کمبود قدرت جبران می شود؟
- با سفت کردن بیش از حد سیم کلاچ و درگیر کردن همیشگی کلاچ هوشمند و در نتیجه کاهش عمر دیسک و صفحه به کمتر از 30 درصد قبل اخذ شده از مقاله استاندارد کلاچگیر هوشمند
- با کم گرفتن کلاچ خودرو و در نتیجه آسیب به برنجی و ماهک گیربکس اطلاعات بیشتر در مقاله استاندارد کلاچگیر هوشمند
- با کند گرفتن کلاچ و تاخیر بیش از حد در کلاچ گیری و بی خاصیت کردن کلاچگیر اتوماتیک
- با اضافه کردن فنر کششی نامناسب و تعویض چند ماه یکبار آن بدلیل شکستن فنر کششی مطالب بیشتر در این مقاله
در واقع معایب کلاچ برقی که به دلیل نصب موتورهای ضعیف دامان مشتریان را می گیرد، استهلاک سریعتر دیسک و صفحه، آسیب جدی به گیربکس و شکستن و آسیب مدام به دنده های عملگر و گیربکس خودرو است. تا حالا از خود پرسیده اید چرا از بین تمام سازندگان متعدد کلاچ هوشمند تنها یک برند را پذیرفته اند و چرا این همه افراد از نصب کلاچگیر هوشمند ناراضی هستند؟

معایب کلاچ برقی - آیا کلاچگیر هوشمند مناسب که به خودرو آسیب نزند وجود دارد؟


ایمورتال کلاچ برقی تنها محصول ایمن
ایمورتال کلاچ برقی تنها محصول ایمن

در بین حدود 10 محصول موجود در کشور تنها کلاچگیر هوشمند که کورس و قدرت موتور مناسب دارد، ایمورتال کلاچ برقی است که 30 میلیمتر کورس حرکت در کمتر از 0.5 ثانیه دارد. قدرت کشش آن تا 90 کیلوگرم بوده و تمامی شرایط لازم برای عملکرد صحیح و عدم آسیب به خودرو را دارد.دارای پیشرفته ترین سیستم حرکت روی شیب مشابه نیم کلاچ در امتحان رانندگی می باشد.
محصول ایران کلاچ تنها محصولی است که از خودروسازان تائیدیه دارد. البته تائیدیه پلیس راهور و استاندارد اجباری خودرو هم دارد این محصول 50 ماه گارانتی تعویض دارد و
تنها کلاچگیر هوشمند است که به خودرو آسیب نمی زند.
اخیرا توسط AETGroup مقاله ای به منظور نظرسنجی کاربران با همکاری انجمن دناروید در خصوص کلاچگیر هوشمند نوشته شده و این مقاله نشان می دهد که خرابی دیسک و صفحه و گیربکس ، عملکرد نامطلوب و با تقه روی شیب و همچنین عدم تائید محصولات کلاچگیر اتومات بجز محصول ایران کلاچ توسط خودروسازان مهمترین نگرانی کاربران است.
متاسفانه با روشنگری انجام شده افرادی سودجو و کلاهبردار با عناوین موتور کم مصرف و یا موتور گیربکس دار سعی در اغفال مشتری و ادامه معایب کلاچ برقی با نصب همان موتور ضعیف نامناسب برای کلاچگیر هوشمند دارند. این در حالیست که کلاچگیر هوشمند وظیفه گرفتن کلاچ ماشین را برعهده دارد و مهترین ویژگی آن باید قدرت و سرعت موتور کشنده باشد.
برای آشنایی بیشتر با ایران کلاچ این مقاله را ملاحظه نمائید.
همچنین برای آشنایی با تنها محصول کلاچ اتوماتیک مورد تائید خودروسازان با کورس بیش از 27 میلیمترو قدرت موتور کشنده مناسب با موتور قدرتمند بوش آلمان، لینکهای زیر را کلیک کنید.
ایمورتال کلاچ برقی با موتور بوش آلمان با 50 ماه گارانتی تعویض موتور و برد
کلاچ اتوماتیک اتومید با موتور بوش آلمان با 18 ماه گارانتی
جهت آشنایی با انواع محصولات کلاچگیر اتوماتیک و شرکتهای درگیر در حوزه کلاچگیر هوشمند و همچنین معایب و مزایای محصولات کلاچگیر اتوماتیک و قیمت و نحوه نصب قبل از هر چیز مقاله همه چیز درباره کلاچگیر برقی را به عنوان اصلیترین دایره المعارف این حوزه ملاحظه فرمائید.